Meewerkstage Communicatie met focus op Content Marketing

Thank you for applying, a confirm e-mail has been sent to your inbox.















By clicking send you are agreeing to the Terms and Conditions.

Wat ga je doen tijdens je stage?

Tijdens de meewerkstage lever je een directe bijdrage aan het professionaliseren van de communicatie-uitingen bij Ventilex. Hierbij ligt je focus op het ontwikkelen, realiseren en verbeteren van onze digitale- en sociale media uitingen. Ventilex wil groeien in het maken en online plaatsen van waardevolle content. Weet jij de BtB markt met de juiste tone-of-voice te raken of denk je dit snel te kunnen leren? Solliciteer dan naar de meewerkstage bij Ventilex. 

Tom Datema is bij Ventilex actief met het maken van audiovisuele content en wil samen met jou en ingehuurde professionals Ventilex online op de kaart zetten.  De uitdaging ligt met name in het schrijven van verhalende teksten, korte boodschappen en het vullen van de nieuwe website. 

 

Over Ventilex

Ventilex bestaat al meer dan 50 jaar en is actief in de niche-markten van industriële drogers en luchtontvochtigers. Alle systemen worden geconfigureerd en geproduceerd op basis van klant specifieke eisen. De droogoplossing bepaalt Ventilex in haar eigen Testing Faciliteit (pilot fabriek). We maken de installaties grotendeels zelf, dus alles vindt plaats onder één dak! De drogers die we ontwerpen en bouwen worden voor allerlei toepassingen gebruikt zoals het drogen van food (rijst, pasta, M&M’s) en mineralen (zand) en ook voor het drooghouden van ruimtes in productieprocessen.

 

De belangrijkste klanten zijn te vinden in de voedingsmiddelen-, mineralen- en chemische procesindustrie. In deze markten mag Ventilex zich mondiaal tot de top-5 rekenen, we zijn een multidisciplinair bedrijf dat internationaal zaken doet.

 

Bij Ventilex werken we in zelfstandige teams, waarbij het team verantwoording neemt voor een deel van het proces. Kernwoorden hierbij zijn samenwerken, continu verbeteren en streven naar first-time-right.

Ventilex maakt deel uit van Industry International, een groep van vijf bedrijven. Ventilex bestaat zelf uit twee bedrijven, de één is gevestigd in Heerde en de ander in Middletown (USA). 

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een opleiding communicatie of journalistiek op HBO niveau.
 • Je kunt goed zelfstandig en samenwerken.
 • Je bent een ervaringsdeskundige en dus een actief gebruiker van internet en social media.
 • Je bent een creatieve aanjager.
 • Je gelooft in storytelling.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?

 • Een meewerkstage die tenminste vijf maanden duurt.
 • Een stagevergoeding van € 450,- bruto per maand bij een fulltime werkweek.
 • Een uitdagende werkomgeving bij een ambitieuze en internationale organisatie.
 • Een periode waarin je waardevolle kennis en ervaring opdoet in een technisch georiënteerde business-to-business omgeving.
 • Goede begeleiding vanuit directie.
 • Indien nodig een fiets om van/naar NS-station Wezep te reizen.

 

Help je mee?

Vind je het fijn om eerst even te bellen? Herman Vis beantwoordt graag je vragen op +316 331 868 75.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderhevig aan onze intern beleid, worden alle toegestuurde documenten naar aanleiding van deze vacature beschouwd als de onze.

 

Acquisition in response to this vacancy is not appreciated.

Subjected to our internal policies, all sent documents in response to this vacancy will be considered our own.

Top