Stagiair Finance

Thank you for applying, a confirm e-mail has been sent to your inbox.By clicking send you are agreeing to the Terms and Conditions.

De stage

Ampulz biedt consultancy, projecten en services aan in de markt van Power Conversion. Daarnaast levert Ampulz configureerbare producten uit bestaande productlijnen. Binnen de financiële organisatie Ampulz monitoren we continue financiële impact wijzigingen van werkwijzen, propositie en van de trend in de markt, waarmee we onze strategie en organisatie verder kunnen verbeteren. Als stagiair met als achtergrond “Finance & Control” of “Technische bedrijfskunde” kun je hierbij een wezenlijke bijdrage leveren.

 

Wat ga je doen?

Ondersteuning bieden aan het vastleggen en uitrollen van processen die de propositie en bedrijfsvoering van Ampulz ondersteunen. Opstellen van analyses, het doorontwikkelen van processen, procedures en tools. 

Concreet houdt dit het volgende in:

  • Analyse/KPI’s maken voor Financial Performance Services en deze dan vervolgens doorvertalen  naar verbetervoorstellen.
  • Verbeteren budget model (vb.: Hoe om te gaan met de doorbelasting van de kosten voor (meet)-apparatuur, trainingen etc. richting de projecten en services, waarbij we overall kunnen analyseren, welke investeringen wat oplevert).
  • Financiële metingen en verbetervoorstellen op het gebied van Project Performance d.m.v. analyse van de opsplitsing van project voortgang, arbeidskosten en materiaal kostprijs.

Daarnaast maak je kennis van de diverse dagdagelijkse financiële processen binnen de een commerciële organisatie. Zoals het verwerken van verkoopfacturen, declaraties etc.

 

Ampulz

Ampulz is een toonaangevend bedrijf dat elektrische energie omzettingen optimaliseert. Geïnspireerd door technologische ontwikkelingen biedt Ampulz consultancy, projecten en services aan in de markt van Power Conversion. Als onafhankelijke partner levert en onderhoudt Ampulz systemen tussen netaansluiting en het primaire bedrijfsproces van de klant. Van distributies op basis van standaard componenten tot speciaal ontwikkelde converters of aandrijfsystemen. Samen met de klant realiseren wij besparingen, hogere beschikbaarheid en nauwkeurigheid op systeemniveau, door met kennis en ervaring vanuit het proces van de klant de best passende oplossing te realiseren. 

 

Geïnteresseerd of vragen?

Geïnteresseerd mail dan naar jobs@ampulz.com en vergeet niet je CV en motivatiebrief te sturen. 

Bel voor eventuele vragen gerust naar Martijn van ’t Hul, Tel. 085 303 20 80

Kijk gerust even op onze website: www.ampulz.com

Industry International Group

Industry International Group is een groep bedrijven die klanten op een mondiaal niveau helpt om hun core business op ontwikkeling, engineering, constructie en implementatie te verbeteren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. De bedrijven die vallen onder Industry International zijn:

  • Ampulz levert aandrijfsystemen, hoogspanningsinstallaties, onderstations en speciale converters met hoogspanning.
  • 360°KAS maakt analyse- en metersystemen voor bijvoorbeeld de LNG markt en tevens stoomkoelers.
  • Ventilex levert industriële drogers in bijvoorbeeld de voedselindustrie.
  • Vonk ontwerpt en implementeert technische toepassingen voor up- en downstream productie.
  • SparqAssembly assembleert hoogwaardige technische installaties, panelen, prototypes en (container) producten.
Top